Theater

Welkom bij theater De Stadshof te Vianen waar u wordt ontvangen in een open en gastvrij theater. Zowel de bezoeker als artiest kan hier genieten van een heerlijke avond uit. Het hele seizoen is het theater een cultureel bolwerk van professionele, semiprofessionele en amateur theatervoorstellingen.

De theaterzaal is flexibel in te richten van een kleine, intieme zaal voor een kindervoorstelling tot een grote zaal met wel 400 plaatsen. In deze unieke theaterzaal wordt de professionele apparatuur verzorgt door S.C.A.T.O.

Stichting Cultuur en Theater Vianen (SCTV) biedt u professionele en semiprofessionele voorstellingen aan en maakt theater toegankelijk voor jong en oud. De enthousiaste vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om u gastvrij te ontvangen en om cultuur en theater te behouden in de gemeente Vianen.

Speciaal voor u heeft SCTV een veelzijdig programma samengesteld en met onder andere cabaret, comedy, toneel, theater concerten, kindervoorstellingen en jeugdtheater. Zin in een avond vol ontspanning en plezier. Alle artiesten en het theaterteam ontmoeten u graag in theater De Stadshof

Bekijk hier het volledige programma!

Theater De Stadshof Vianen

Theater De Stadshof Vianen

 

Reacties gesloten